Dette innlegget har blitt arkivert da det ikke lengre er relevant  
 

Miljømarsj 2022 – Søndag 6 mars

Den Norske Klubben på Gran Canaria har arrangert Miljømarsjen årlig siden 1989, og vi lar oss heller ikke i år stoppe av Covid19. I alle år har vi gått sammen og plukket opp avfall som er etterlatt i naturen. Men, også i år er vi nødt til å sikre oss mot smitte og følge de regler og råd som gjelder i samfunnet.

Selve Miljømarsjdagen er søndag 6. mars. Den offisielle samlingen og avslutningen av marsjen er sløyfet, men begge miljøløypene ligger der og frister. Vi kan nå bevege oss ute uten å bruke munnbind så lenge vi føler oss trygge i forhold til avstand mm. Årets miljømarsj erstatter de vanlige søndagsturene!

Vi ønsker derfor å arrangere en «mini» miljømarsj etter de samme rutene som i alle år. Alle som vil delta er velkommen til å gå med fra Markedsplassen (Bondens marked) i Puerto Rico. Her vil turledere stille både for Kyst- og Fjellrute.

Starten går Søndag 6.mars kl. 10.00 for begge rutene. Vi beregner å ankomme Arguineguin ca. kl. 13.30.  Her avsluttes marsjen,

Vi ønsker at de som har mulighet skal være ikledd vår flotte Miljømarsj-skjorte når de samler avfall. For de som ikke har slik skjorte kan den kjøpes på klubben mellom kl. 10.00 – 13.00. mandag til fredag. Begrenset antall, så løp og kjøp så støtter du også klubben økonomisk.

Skaff deg hansker og egnede poser og delta da vel! Vi håper at mange bidrar til en renere natur også i år.

Miljømarsjrutene langs kysten og over fjellet ligger fortsatt der og kan brukes selv om det i år som sagt ikke blir et fellesarrangement. God tur!!

HUSK, rene HENDER, AVSTAND og  SMITTEVERNUTSTYR der det kreves.

Bildet av miljømarsen  i starten av innlegget er fra mars 2014.

Her er miljømarsen fra 2020. Fra Borse-Tv på youtube.com
Vi går for miljøet 6.mars 2