Dette innlegget har blitt arkivert da det ikke lengre er relevant  

Mandag 24.01 drar vi på topptur fra Soria – Tunte (San Bartolomew). Det er 26  plasser på turen. Vi blir hentet av buss i Arguineguin og Puerto Rico og drar opp til Soria i Arguineguin dalen sammen med turlederne Arne og Halvor. Turen er omtrent som en vanlig onsdagstur og terrenget går noe opp og ned og opp…… Turen vil ende i Tunte (San Bartolomew) ca kl. 16.00 og vi får buss hjem derfra kl. 17.00.  Dette er en tur som tar ca 7 timer og er krevende. 🦶🦶🦶. For å bli med må du ha gjennomført en onsdagstur med klubben eller tilsvarende før turen. Du må også ha Koronapass. Du bør ha med en jakke, gode joggesko helst med såler som ikke glir i fjellet, minst 2 liter vann, lunsj og frukt. Samt ha egen forsikring. Vi må bruke munnbind på bussen. For medlemmer koster turen 20 E og for ikke medlemmer 30 Euro. Vi må ha 20 stykker med på turen for å gjennomføre. Sjekk video fra en prøvetur. Dette er en av de 10 beste turene på øya.

Vi har lagt ut 20 plasser som kan betales via Vipps og legger ut 6 plasser på kontoret til klubben i Arguineguin på mandag. Den 16.01 er alt 17 påmeldinger kommet.  Vil du melde deg på via Vipps, så skriver du til Halvor Borse hborse@hotmail.com. Skriv navn, hvilken busstasjon du skal hentes på og om du er medlem eller ikke.  Din påmelding er bindende når du har fått svar fra Halvor og vippset 210 kr. til 0047 93283750 for medlemmer og 310 kr. for ikke medlemmer. Vi må ha inn et lite vekslings gebyr. Vil du kjøpe billett på kontoret i Arguineguin kan du gjøre ved å dra dit arbeidsdager mellom 10.00 og 13.00 og betale kontant eller med kort. Siden vi her må leie buss blir ikke betalt billett refundert ved avbestilling. Siste frist for påmelding er fredag 21.01 kl. 14.00. Bussen starter avreisedagen kl. 08.00 på busstasjonen i Arguineguin og henter opp personer på bussholdeplassene frem til og med Playa Cura.  Vanskelighetsgrad på turen: 🦶🦶🦶

Påmelding til

Turleder Arne på vei opp fra Soria under en prøvetur til Tunte. Foto: Halvor.

Her kan du se en video fra prøveturen. Hentet fra Borse-TV på You Tube.

Her er et Google maps kart som er svært grovt og kan ikke brukes til å gå etter i fjellet. Det er opp til turlederne om turen går via Degollada de la Manzanilla eller Cruz Grande.