Mandag 14.11-22 drar vi på topptur fra Soria – Tunte (San Bartolome). Det er 26  plasser på turen. Vi blir hentet av buss i Arguineguin og Puerto Rico og drar opp til Soria i Arguineguin dalen sammen med turlederne Anne og Arne. Turen er omtrent som en vanlig onsdagstur og terrenget går noe opp og ned og opp…… Turen vil ende i Tunte (San Bartolome) ca kl. 16.00 og vi får buss hjem derfra kl. 17.00.  Dette er en tur som tar ca 7 timer og er krevende. 🦶🦶🦶. For å bli med må du ha gjennomført en onsdagstur med klubben eller tilsvarende før turen. Du bør ha med en jakke, gode joggesko helst med såler som ikke glir i fjellet, minst 2 liter vann, lunsj og frukt. Samt ha med Helfokort/reiseforsikringspapirer. Da det er buss om morgenen og henting i Tunte må prisen bli: For medlemmer 27 Euro og for ikke medlemmer 37 Euro. Vi må ha 20 stykker med på turen for å gjennomføre. Sjekk video fra en tidligere tur. Dette er en av de 10 beste turene på øya.

Oppdatert 2.11. Turen er nå fulltegnet. Men ingen på venteliste ennå. Melder du deg på kommer du på venteliste. Du kan melde deg på ved å gå til klubben som er åpen mellom 10-13.00 ukedager. Der kan du kjøpe billett kontant eller med kort. Kontoret har solgt 4.plasser. Du kan også skrive mail til: turdnkgc@gmail.com. Vi har solgt 22  plasser til påmelding via mail.  Sender du mail, skriv hvilken busstasjon du skal hentes på og om du er medlem eller ikke.  Din påmelding er først gjeldende når du har fått svar. Du kan da kjøpe billett på kontoret i Arguineguin arbeidsdager mellom 10.00 og 13.00 eller vippse. (se under). Billetten er ikke refunderbar.

På grunn av valutaforskjeller og gebyrer må du betale ekstra ved digital overføring.

 Er du medlem kan du betale 27 Euro kontant eller med kort på Den Norske Klubben i Arguineguin. Vil du vippse betaler du 290 kroner til:  641967 – merk betalingen TT0711.

Er du ikke medlem betaler du 37 Euro kontant eller med kort på Den Norske Klubben i Arguineguin, og 400 kr. ved vipps – merk betalingen TT0711.

Vippser du må du skrive tydelig hvem du er, hvilken tur du betaler for og hvor du skal på. Påmeldingen må være klubben i hende senest fredag 11.11.22 kl. 12.00.  Melder du deg på etter det må du sende mail til turdnkgc@gmail.com samt betale kontant på bussen hvis det er plass.

Bussen starter avreisedagen kl. 08.00 på busstasjonen i Arguineguin og henter opp personer på bussholdeplassene frem til og med Playa Cura.  Vanskelighetsgrad på turen: 🦶🦶🦶

Påmelding til

Turleder Arne på vei opp fra Soria under en prøvetur til Tunte. Dette er en av turledernes 10 på topp turer på Grand Canaria. Foto: Halvor.

Her kan du se en video fra prøveturen. Hentet fra Borse-TV på You Tube.

Her er et Google maps kart som er svært grovt og kan ikke brukes til å gå etter i fjellet. Det er opp til turlederne om turen går via Degollada de la Manzanilla eller Cruz Grande.