Dette innlegget har blitt arkivert da det ikke lengre er relevant  

Mandag 7.02.22 skal turledere Halvor og Arne lede forhåpentligvis 28 deltagere på en av de vakreste turene her på øya.

En buss kjører oss opp til krysset ved Tasartico på GC 200. Derfra går vi til toppen av Inagua på ca 1500 moh. og ned igjen. Turen tar ca 7-8 timer 0g innebærer mye stigning.  Det blir opphenting i Arguineguin kl. 08.00 og så henter vi deltagerne på veien fram til Puerto Rico der vi er ca 08.10.

Etter turen blir vi så hentet og kjørt tilbake til dit vi gikk på. Prisen blir på 15 Euro for medlemmer i klubben og 25 E for ikke medlemmer. En forutsetning for å delta er at du enten har vært med på en onsdagstur med oss i høst eller har tilsvarende turerfaring. Gode joggesko, gjerne med grove såler slik at skoen stopper i grus/sand. Minst 2 liter vann, lunsj og frukt. Turen har vanskelighetsgrad    🦶🦶🦶.

Bli med å gå på vakre fjellhyller. Og har du gått fra Molinos de Viento (Mølla) og opp så klarer du dette.  Vi har ikke noen forsikring som gruppe så du har selv ansvar for reiseforsikring/Helfokort. For påmelding send mail til Halvor og meld deg på via hborse@hotmail.com. Skriv hvilken busstasjon du vil bli hentet på.  Når du har fått svar på at du er påmeldt kan du enten vipse 155 kr for medlemmer, 255 kr. for ikke medlemmer til 93283750 eller betal via kort eller kontant på Norskeklubben mellom 10.00-13.00 hver arbeidsdag mandag til fredag.  Påmeldingen er ikke godkjent før betalingen er inne. Vi kan ta med 28 + 2 turledere. Vi må være over 20 for å gå kjøre turen.

Her fra en tur med klubben i november 2021. Link til Borse-TV.

Glimt fra en Inagua tur 2020. Link til Borse-TV