Her kan du oppleve turen fra 2020.

Fra i morgen legges påmelding til Inagua ut i klubben.  Mandag 22.11 skal turledere Halvor og Arne lede forhåpentligvis 20 deltagere på en av de vakreste turene her på øya.

En buss kjører oss opp til krysset ved Tasartico på GC 200. Derfra går vi til toppen av Inagua på ca 1500 moh. og ned igjen. Turen tar ca 7-8 timer 0g innebærer mye stigning.  Det blir opphenting i Arguineguin kl. 08.00 og så henter vi deltagerne på veien fram til Puerto Rico der vi er ca 08.15.

Etter turen blir vi så hentet og kjørt tilbake til dit vi gikk på. Prisen blir på 10 Euro for medlemmer i klubben og 15 E for ikke medlemmer. En forutsetning for å delta er at du enten har vært med på en onsdagstur med oss i høst eller har tilsvarende turerfaring. Gode joggesko, gjerne med grove såler slik at skoen stopper i grus/sand. Minst 2 liter vann, lunsj og frukt. Turen har vanskelighetsgrad    🦶🦶🦶.

Bli med å gå på vakre fjellhyller. Og har du gått fra Molinos de Viento (Mølla) og opp så klarer du dette.  Vi har ikke noen forsikring som gruppe så du har selv ansvar for reiseforsikring/Helfokort. For påmelding ta kontakt med Mette/Norskeklubben i Arguineguin. Der kan du kjøpe billett til turen. Kontoret er åpent fra 10.00-13.00 hver ukedag.