Dette innlegget har blitt arkivert da det ikke lengre er relevant  

Bli med Anne og John Arild på vinterens turbegivenhet 22.02-24.02. Vi går Camino de Santiago de Gran Canaria. Turen starter 22.02 i Maspalomas og ender i Galdar nord på øya. 3 dagers gange og 2 overnattinger.

Denne gang er turen kun for medlemmer av den Norske Klubben og koster  170 E. Hvis du ikke er medlem nå, kan du melde deg inn og bli med. I tillegg til prisen for turen betaler du selv for frokost+matpakke i Tunte og drikke til middag i Cruz de Tejeda samt nistepakke. I tillegg må du selv dekke buss til Maspalomas og hjem fra Galdar.  Med i prisen er en spesialdesignet t- skjorte som de får som fullfører turen.  Vi blir 10 turdeltagere og 2 turledere. Når du går må du ha med deg det du skal bruke i sekken, Du bør kunne gå 2-3 turer på lengde tilsvarende onsdagsturer. Turen er vanskelighetsgrad 🦶🦶🦶+. Dette er en tøff tur, men en fantrastisk tur. Sjekk videoene fra tidligere turer. Påmelding til Halvor via hborse@hotmail.com eller 93283750. Skriv litt om hva slags erfaring du har på fjelltur i år. Når påmeldingen er godkjent betaler du for turen  via vipps til Halvor eller på klubben innen fredag 11.02. Ved bruk av Vipps må du betale 1710 kr. Inkludert vekslingsgebyr. Ved eventuell avbestilling av turen følger vi overnattingstedenes avbestilligsrutiner så her er det viktig at du har reiseforsikring og får legeattest hvis du må avbestille. Før vi går turen arrangerer vi et fellesmøte for å bli kjent og for å gi tips om utstyr/pakking til turen.

På videoen fra prøveturen for 2 år siden gikk gjengen også med sekk med egen bagasje.

 

PROGRAM:

Dag 1. 26 km. Lokal buss til Maspalomas. Nærmere møtested kommer på møtet før turen. Går derfra til via Ayagaures til Tunte/San Bartelome. Der vil vi bo og spise på et spesielt overnattingsted og vi vil dele leiligheter med flere av deltagerne. Her kan vi ikke tilby verken enkeltrom eller dobbeltrom. Frokost betaler du selv i det lokale bakeriet der du også kan kjøpe lunsj og vann.

Dag 2 Går Tunte-Cruz de Tejeda 16 km. Der bor vi på et pilegrimshotell med 2-3 på rommet.

3 retters middag på på Parador cruz de Tejeda. Frokost inkludert, men vann og lunsj kjøper vi i nærheten.

Dag 3 Cruz de Tejeda og til Galdar 22 km. Lokale busser hjem.

Her video fra prøveturen for 2 år siden der vi også gikk med sekk. Den samme ruten går turen nå.

Her er video fra november 2021. Da gikk vi via Fataga til Tunte.