Støtte og fremme fellesskapet

Vi er her for deg og ønsker å støtte og fremme fellesskapet mellom nordmenn, kanariere og andre lands borgere på Gran Canaria. I Klubblokalet vårt finner du vårt kontor hvor medlemmene kan henvende seg om de de har spørsmål eller har behov for assistanse fra vår sekretær som har inngående kunnskaper om samfunnet her og som også snakker spansk. Her er det også et bilbliotek hvor medlemmer kan låne bøker og hvor de også kan lese ferske aviser.

I Den Norske Klubben sine lokaler finner du også Klubbkafeen hvor du kan få servert norsk mat om du ønsker det.
Klubben ligger like ved Markedsplassen i Arguineguin, så et besøk her kan gjerne kombineres med en tur på markedet.

Regler for påmelding til arrangementer / turer Til arrangementer:

 • Ingen salg av billetter eller påmelding kan skje før dagen etter at arrangementet er annonsert på oppslagstavlen, i radio eller i Klubbnytt.
 • Alle må kjøpe billetter selv hos klubbvert/kontor, dog kan medlemmer få et annet medlem til å kjøpe billett for seg ved å oppgi vedkommendes medlemsnummer og betale kontant for billetten, dog begrenses dette til max 4 medlemmer.(kun en av personene i ekteskap/samboere/kjærester, kan kjøpe for andre medlemmer).

  Turer til andre øyer:

  • På medlemmesmøte i november bestemmes det hvor neste øytur skal gå året etter. Påmelding til dette arrangementet legges ut første virkedag etter 15.januar året etter, med innbetaling av depositum som er blitt fastlagt, sammen med påmelding. Her gjelder samme regler som ved kjøp av billetter, at ett medlem kan melde på inntil 4 andre medlemmer ved å oppgi deres medlemsnummere og betale depositum for disse.
  • Når alle plasser er fulltegnet, max 35 stk pr. tur, opprettes en ”reserveliste/venteliste” på inntil 20 personer som tilbys plass etter rekkefølge ved frafall.
  • Ikke medlemmer kan ikke tilbys eventuelle ledige billetter til noe arrangement før ca. 3 dager før dette finner sted (gjelder ikke øy-turer)
  • Bussturer bør, så langt det er mulig, legges til varierte dager i løpet av hele sesongen, så det ikke blir kollisjon med de faste aktiviteter/arrangementer.

  Visste du at….

  • når du bestiller billetter til turer eller andre av Klubbens arrangementer, skal du uoppfordret vise medlemskortet?
  • du kan låne verktøy gratis i Klubben? Ta kontakt med kontoret.
  • du kan lese referat fra siste medlemsmøte på tavla i Klubblokalet.
  • du kan leie barnesete for bil og barnevogner i Klubben for 2 euro pr. dag og pr. gjenstand.